Verkoop LED TL verlichting

Lightshine is niet alleen een dienstverlener in het reinigen van armaturen en LED modules, maar ook voor het kopen van LED TL buizen kunt u een beroep op ons doen. Wij zijn namelijk tevens leverancier van diverse LED TL verlichting. Lightshine voorziet alle soorten bedrijfsruimen, zoals bijvoorbeeld schuren en verpakkingsruimten, van de juiste soort verlichting. Van ‘koud’ naar ‘warm’, evenals productielicht.


Voordelen LED TL verlichting

Het gebruik van LED TL verlichting is in Nederland (en het buitenland) enorm toegenomen. Deze populariteit is te danken aan de vele voordelen die het met zich meebrengt.


LED TL verlichting is namelijk:

  • energiezuinig – Het vervangen van de ‘oude’ TL buizen zorgt al snel voor een kostenbesparing van 80% op de energienota.
  • duurzaam – LED TL buizen gaan vele malen langer mee dan reguliere TL buizen.
  • milieuvriendelijk – Naast minder gebruik van energie, kunnen de buizen gewoon in de prullenbak en hoeven ze niet naar het chemisch afval te worden gebracht.

Daarnaast heeft LED TL verlichting geen opwarmtijd (het licht is meteen op volle sterkte) en geeft het geen stralingswarmte af. Kortom, het heeft een scala aan voordelen en is bovendien betaalbaar!


Geen nieuwe armaturen nodig

Het kopen van LED TL verlichting wordt regelmatig uitgesteld, omdat men denkt dat ook de armaturen moeten worden vervangen. Wij hebben dan goed nieuws voor u, want dat is absoluut niet nodig. De LED TL buizen van Lightshine zijn namelijk te gebruiken in de reeds aanwezige TL armaturen. De enige, overigens zeer simpele, handeling die u hoeft te verrichten, is het verwijderen van de starters. Bij LED TL verlichting zijn starters immers overbodig. Na het verwijderen hiervan kunt u zonder problemen de LED TL buizen plaatsen en zorgeloos genieten van deze energiezuinige en kostenbesparende verlichting. Een investering die zeker de moeite waard is!


Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het kopen van LED TL verlichting of heeft u vragen over welke LED TL buizen u het best kunt gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

FaLang translation system by Faboba

Kwekers zijn gewend om het kasdek 1 à 2 maal per jaar te reinigen, maar staan zelden stil bij wat de reiniging van armaturen opbrengt.