Werkwijze

In tegenstelling tot het reinigen van reflectoren, waarbij de keuze aan de klant is waar de werkzaamheden plaatsvinden, gebeurt het reinigen van LED modules altijd op locatie. Praktisch gezien is dat de enige logische werkwijze. Alle LED modules kunnen hierdoor gedurende het reinigingsproces blijven hangen.

Het reinigen van de LED modules gebeurt als volgt:

  • Een medewerker van Lightshine houdt de semi-automatische reinigingsmachine in de juiste positie en beweegt de machine langs de LED modules
  • De modules worden in combinatie met een reinigingsmiddel aan 3 zijden tegelijk schoongemaakt, waardoor de werkzaamheden zeer efficiĆ«nt worden uitgevoerd.
  • De reinigingsmachine blaast na het reinigen de modules direct droog, waardoor geen waterschade aan de LED modules kan ontstaan.

 

Geen schadelijke gevolgen voor gewassen en verlichting

Zeker niet onbelangrijk om te vermelden, is het feit dat het reinigingsmiddel van Lightshine geen schadelijke gevolgen heeft voor LED modules en gewassen. Hier heeft Philips Lighting uitvoerig op getest.

 

Jaarlijks onderhoud

Bij Lightshine gaan wij altijd voor een duurzaam resultaat. Om maximaal rendement te behouden en om de levensduur van de LED modules te verlengen, raden wij onze klanten altijd aan om 1 keer per jaar reinigingsonderhoud uit te laten voeren.

 

FaLang translation system by Faboba

Milieubewust:
De producten die de Lightshine semiautomatische carrousel gebruikt, voldoen aan alle Europese normen en zijn bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.