Reinigen reflectoren

Door het regelmatig reinigen van de kappen (reflectoren) van uw armaturen, behaalt u maximale lichtreflectie en dus meer lichtopbrengst. Het klinkt logisch, het is logisch, maar toch laten nog steeds te veel bedrijven deze kans, om de lichtefficiëntie te verhogen, aan zich voorbij gaan. Niet alleen omdat zij zich niet bewust zijn van wat dit hen kan opleveren, maar ook omdat het handmatig reinigen van de reflectoren simpelweg een zeer arbeidsintensieve klus is. Men kan niet altijd de mankracht hiervoor vrijmaken en daarnaast wordt met de handmatige reiniging van kappen niet het beste resultaat behaald.


Resultaatbesef door vakkundig meetrapport?

Lightshine beschikt over een meetlaboratorium voor het opstellen van vakkundige meetrapporten. Door het uitvoeren van een nauwkeurige proefmeting, kan met heldere cijfers precies worden aangetoond wat de huidige lichtreflectie is en wat deze na het reinigen zal zijn. Zo’n proefmeting helpt uitstekend om de bewustwording te vergroten en om u een realistisch beeld te geven van het verschil. Door dit resultaatbesef kunt u weloverwogen tot actie overgaan. U weet precies hoeveel winst het reinigen van de reflectoren u oplevert. Bovendien zorgt het regelmatig reinigen voor een langere levensduur van uw reflectoren, wat eveneens een positief effect heeft op uw bedrijfsresultaat. Kortom, het reinigen van uw kappen kent alleen maar voordelen. Zeker als u beseft dat met de mobiele reinigingsmachines van Lightshine uw reflectoren binnen no-time grondig zijn gereinigd. Hierdoor heeft u geen tot nagenoeg geen hinder van de te verrichten werkzaamheden.

Meting-gewassen-voor-de-website-lightshineMeting-vuil-voor-de-website-lightshine

 

Bij wat voor bedrijven?

De mobiele reinigingsmachines van Lightshine worden zowel nationaal als internationaal bij verschillende bedrijven ingezet. De glastuinbouwbedrijven zijn, vanwege de hoeveelheid aan aanwezige armaturen en de oorsprong van Lightshine in het Westland, nog steeds de grootste afnemers van onze diensten. Echter, ook buiten deze sector wordt steeds vaker een beroep op ons gedaan. Naast het reinigen van reflectoren in diverse bedrijfsruimten, worden onze diensten bijvoorbeeld ook ingezet bij voetbalstadions en boerderijen. Ongeveer 98% van de soorten reflectoren kunnen met onze mobiele reinigingsmachines worden schoongemaakt.


Milieuvriendelijke werkwijze?

Bij het reinigen van uw reflectoren gaat Lightshine milieubewust te werk. De mobiele reinigingsmachines gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen die voldoen aan alle Europese normen en bovendien biologisch afbreekbaar zijn.

FaLang translation system by Faboba

Milieubewust:
De producten die de Lightshine semiautomatische carrousel gebruikt, voldoen aan alle Europese normen en zijn bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.