Werkwijze

Voordat wij voor u van start gaan, wordt allereerst bepaald waar de werkzaamheden plaatsvinden. Wilt u de reflectoren op locatie laten schoonmaken of wilt u dat het reinigen bij Lightshine wordt uitgevoerd?

 

 


Reinigen op locatie?

Wegens hygiënische overwegingen vindt in 90% van de gevallen het reinigen op locatie plaats. Om die reden worden de mobiele reinigingsmachines bovendien altijd na elk gebruik volledig ontsmet. Een ander groot voordeel van reinigen op locatie is dat de reflectoren meteen weer kunnen worden opgehangen. De enige voorwaarden die wij hieraan stellen, is dat onze reinigingsmachine aangesloten kan worden op het leidingwater en dat er een stroomaansluiting beschikbaar is. Daarnaast kunt u er tevens voor kiezen om alle bijkomende werkzaamheden door Lightshine uit te laten voeren; het welbekende ‘ontzorgen’. Dit houdt in dat niet alleen het reinigen van de reflectoren door ons wordt uitgevoerd, maar dat tevens het demonteren en het, na het reinigen, weer monteren van de kappen door Lightshine wordt verzorgd. Hiermee bieden wij u een complete service met minimale hinder.

Het reinigen op locatie gaat als volgt te werk:

  • De mobiele reinigingsmachine wordt op locatie geïnstalleerd en aangesloten op het water- en het stroomnetwerk.
  • De reflectoren worden (gefaseerd) door u of door een medewerker van Lightshine gedemonteerd en naar de machine gebracht.
  • De vervuilde kappen worden door een medewerker van Lightshine één voor één op de lopende band van de reinigingsmachine geplaatst.
  • De reflectoren worden in de machine gereinigd en droog geblazen.
  • De schone reflectoren worden opgestapeld en kunnen vervolgens door u of een medewerker van Lightshine weer (gefaseerd) gemonteerd worden aan de armaturen.
  • Voor maximaal rendement worden bij het monteren eveneens de lampen met speciale bolcleaner van Lightshine schoongemaakt.

 

Reinigen bij Lightshine?

In sommige gevallen wenst de klant om het reinigen van de reflectoren niet op locatie, maar bij Lightshine zelf te laten plaatsvinden. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Het enige waar ik u extra rekening mee moet houden, is het transport van de reflectoren en het feit dat de reflectoren langer gedemonteerd zijn.

Het reinigen bij Lightshine gaat als volgt te werk:

  • De reflectoren worden door u gedemonteerd en naar Lightshine getransporteerd.
  • De vervuilde kappen worden volgens de hierboven omschreven werkwijze in de reinigingsmachine schoongemaakt en droog geblazen.
  • De schone reflectoren worden opgestapeld en in onze opslag bewaard totdat u deze op het met u afgesproken moment weer komt ophalen.
  • Alle opgehaalde reflectoren worden door u weer gemonteerd aan de armaturen.

 

Duurzame nazorg?

De service van Lightshine is gericht op het behouden van een duurzame relatie met de klanten. Met een blijvend goed resultaat is immers iedereen gebaat. Om die reden besteden wij veel aandacht aan de nazorg. Wij geven u niet alleen helder advies over het jaarlijks onderhoud aan uw armaturen, maar onderbouwen dit tevens met nauwkeurige metingen. Per klant worden de meetrapporten in een dossier bijgehouden, waardoor wij altijd advies op maat kunnen geven. Wij denken graag met u mee over een gepaste methode om maximale lichtreflectie te realiseren en te behouden.

FaLang translation system by Faboba

Milieubewust:
De producten die de Lightshine semiautomatische carrousel gebruikt, voldoen aan alle Europese normen en zijn bovendien milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.